Velkommen hit til mitt foto-hjørne. Håper du vil legge igjen en kommentar, det hadde jeg satt stor pris på :-)

onsdag 5. mai 2010

Hundelek og hesteangrep.

Bare så det er sagt-hundeleken og hesteangrepet er ikke i sammenheng med hverandre altså ;-)

Dagen i går ble litt for damatisk etter min smak...

Like etter at min samboer kom hjem, gikk han inn på kjøkkenet. Der sto Tax og kikket inn kjøkkenvinduet(ja, de går rundt huset vårt, hehe:-).Samtidig kom Pierre gående i sin egen,lille verden mot kjøkkenvinduet-det hender de hopper inn der iblant.
Det skulle ikke lille Pierre gjort-for da Pierre va 5 meter unna Tax, fikk Tax øye på Pierre-og heiv seg rundt, tok Pierre med forhovene, Pierre prøvde å komme seg unna, men ble så truffet av ene bakhoven, der han også ble hold fast.

Jeg såg heldigvis ikke hendelsen. DA hadde jeg fått noia da!! Så da Even kom å fortalte dette, var det bare å begynne å lete etter Pierre. Det tok heldigvis ikke lange stunden før vi fant han, temmelig fortumlet i skogen like ved. Han sjanglet litt, og sto ikke på den ene framlabben.Da var det bare å ringe dylegevakta!!

De 40 min. det tar å kjøre til dyrlegen, var de 40 lengste minuttene på LENGE!!Pierre var slapp, pustet fort-til tider var det så ille at han åpnet munnen fo å puste. På turen nedover var jeg sikker på at Pierre skulle forlate oss-han ble slappere og slappere, reagerte nesten ikke på noen ting, da jeg åpnet øyelokkene hans, var pupillen langt nede i øyegropa...

Men alt gikk heldigvis bra. Han fikk narkose hos dyrlegen, så han fikk undersøkt Pierre skikkelig. Ingen indre skader, ikke brukket foten-iallefall ikke som han kunne kjenne. Så etter en dose kortison, kunne vi dra hjem igjen...noe lettere til sinns.
Pierre har jo fått uteforbud i et par dager nå, så han er meget skuffet om dagen. Han ligger foran døra, foran katteluka, skraper på katteluka...Men det kunne gått så mye,mye værre, så han får tåle å være inne noen dager :-) Han gå såvidt på den ene labben nå, men han har tydeligvis fremdeles store smerter-så han har også fått smertestillende av dyrlegen.
Så er det bare å krysse fingrene, og håpe at Pierre snart bli bra :-)

Så til bildene!!


Lørdag fikk jeg Even til å herje litt med hundene, sånn at jeg fikk tatt bilder :-))
Også det kan gå for seg til tider, hehe...


 Litt løping...

 ...og litt stille-ligging(ha lekt meg litt med actions i PS)

 DETTE er jo et vakkert bilde av Copper-sjekk det trynet ;-)


 Han tar litt av iblant...

 Men han kan da hvis han vil ;-)

 Copper prøver å FLYYYY!

 Og til slutt må man kose litt ;-)

Hestebilder må med også i dag:


Til slutt vil jeg legge ved dette bildet av min far. Det øverste har jeg hatt ute tidligere, men redigerte det i svart/hvitt...og syns faktisk det ble mye bedre :-) 

Da var det ikke flere bilder igjen å legge ut :-)

Men tror nå dette holder en stund.
Jeg skal prøve å få tatt en runde innom de fleste av dere nå utover kvelden, har vært litt dårlig på det i det siste ..DA får dere bare nyte det som er igjen av uka-snart helg. For min del blir det arbeidshelg, men kose seg kan man da gjøre likevel ;-)

Hadet fint!! 
 

4 kommentarer:

Randi sa...

dakar Pierre....fikk litt vondt av han nå.....Julie fikk hetta!!! men jeg sa det gikk bra. Men så skummelt at han vil ta kattene.....huff, det må han slutte med!
Fine bilder, og du utvikler deg stadig som fotograf...og action har jeg blitt hekta på...men de krever mye lys...syns jeg...bruker de mest på vår/sommer bilder.
Herlig lekebilder av hundene....copper minner om Shila når galskapen får rå.

heioghopp så lenge
klem mamsen

Havfruen sa...

Å herlighet...dette kunne jo gått ille gale....enda bra han berget.

Utrolig flotte bilder:) Hund i action er ikke enkelt å fange med linsa:)
I morgen kommer våren:)
Klemmer:)

Anne sa...

Puh..., så bra!! dyrehistorier bare må ende godt dem :-) hvis ikke er det jo bare sorgen. Å tenk det du, sønnen her heter også Even, fint navn det ja!!! arti arti

Ser du også har kaget bursdagsinnlegg til din mor :-) jeg også. tenkte først ta bilde av det jeg har funnet til henne, men så tok jeg en skål jeg veronica og ble skikkelig pussa skal jeg si deg. Etter kun et lite glass akevitt, aldri har vel støvsuging og matpakkesmøring gått så glatt go vrt så morro noen gang. He he skitt au!! dama må jo feires vel.

Pappan din, du han var lik han nordlendingen du vet, han i tv!!!! Gud, jeg tenker Norge Rundt!!! eller NRK midt nytt??? hjeplp meg da....

Anneklem til deg

Kamerasamleren sa...

Hei Veronica! Takk for den varme hilsen jeg fikk fra deg i går. Håper dere får ei fin helg, du og dine.