Velkommen hit til mitt foto-hjørne. Håper du vil legge igjen en kommentar, det hadde jeg satt stor pris på :-)

fredag 16. juli 2010

Valper til salgs!!:))


Utsikt over strandkanten vår...her er det riktig så idyllisk iblant:))

Shila storkoser seg iallefall nede ved sjøen på varme dager! Men de varme dagene har det nå ikke vært så mange av da...

En liten pipps i buskaset.


Tor koser seg inne i skjulet de har på beitet sitt. En riktig så selskapssyk og koselig hest. For et par dager siden dreiv vi å renset bushen på eiendommen for en del gamle,råtne trær...da sto Tor og humret og humret bak gjerdet ved siden av-han er jo en tømmerhest må vite, også brukte vi ikke en gang han til å dra ut trærne og kvistene? Makan!

Kompisene Tor og Tax.

Så hadde vi jo et koselig besøk av Mads og Tone ei helg. Da sto båttur på menyen, og snakk om å være heldige med været denne dagen da?? Varmt, og en liten, varm vindpust...Mads fikk 3 fisker-1 Sei, 1 Torsk og 1 liten Uer...

Så kommer omsider noen valpebilder ;-)

Dette er den eneste tispa i kullet. Vi trodde det var to av 9 som var tisper. Neida, vi hadde nok tatt feil, for det er kun denne lille skapningen som er tispe. Stakkar jente-8 brødre?? Det skal ikke være bare,bare, men denne frøkna vet å si ifra ;-) Vi skal nok beholde en av disse selv. Hadde opprinnelig bestemt oss for ei tispe, men siden det er kun ei tispe, så begrenser det litt valgmulighetene, så da kan det hende vi plutselig ender opp med en hanne likevel :P

Oooog...hvis det er noen interesserte der ute, så er fremdeles alle til salgs ;-)
Mora er ei Alaska Husky tispe med utrolig godt gemytt. Faren er en ung Border Collie, snill og grei.
Valpene leveres med ormkur og vet.attest. Vaksine skal de ikke ha før ved 12 ukers alder, da veterinæren mente at vaksine både ved 8 og 12 uker kun er nødvendig ved stort smittepress.
De er nå 4 uker gamle, født 16.Juni 2010, og er leveringsklare ved 8-9 uker. Da er målet og også få de husrene før den tid ;-) Prisen vil ikke bli avskrekkende, men vi setter et godt hjem før pris uansett.

Da får alle ha ei riktig god helg!!

Ingen kommentarer: